resim
İsmail Çipe
Takım:Sakaryaspor
Mevki:Kaleci
Yaş:29
Boy:1.97
Uyruk:Türkiye
  • 188
    kaleciler için hep şöyle bir kanı vardır ya eskiden beri; kaleci 30'undan sonra kaleci olur. ismail yıllarca yedek kulübesinde oturttuğumuz aykut erçetin, ufuk ceylanve eray işcan'dan çok ama çok daha iyi kalecidir.

    şunu bir kere kabul edelim bizde yerli kaleci kültürü yok. muslera gittikten sonra da yabancı kalecimiz olacak. yani ismail belki de kariyeri boyunca (galatasaray kariyeri boyunca) hiç bir zaman birinci tercih olmayacak. ama bana hiç değilse yukarıda saydığım isimlerden daha fazla güven veriyor. önünde muslera, hocası da taffarel ve kendisi de çok çalışkan ve gelişime açık. bence iyi bir yedek kalecimiz var. 3. bir kaleci yine lazım ama gidip kupa maçlarında ismail çipe'yi kesip iyice kulübeye hapsedecek bir kaleci değil.

    türkiye kupası maçlarının galatasaray taraftarının büyük bir çoğunluğunun gözünde zerre kadar değeri yok. bizim için tek artısı gençlerin süre alması. bu yüzdendir ki hangi aşamada elenirsek elenelim, karşımıza hangi rakip çıkarsa çıksın bu turnuvanın sonuna kadar kalede ismail olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın