• 4673
    "hakemlerin hata yapmaları doğal. bundan sonra yine yapacaklar. kasıt aranmamalı."
    "ligimizde her daim hakem hataları olmuştur ve olacaktır. çünkü insanın var olduğu her yerde hata da işin bir parçasıdır. dünyanın birçok liginde de hakemlerin performansına bağlı uygulamalar mevcuttur. kişisel yetersizlik gibi çok olağan ve beşeri gerekçelerle alınmış gözüken bu karar, ilk anda ilgili kurulun görev ve yetki sınırlarında olağan bir uygulama zannedilebilir. ancak özellikle anadolu kulüplerine karşı yapılan çok daha fahiş hakem hataları karşısında türkiye futbol federasyonu'nun bu defakine benzer refleks göstermediği ve benzeri kararlar almadığı herkesin malumudur."
    "bir camianın adalet değil ayrıcalık talep etmesi türk futbolunun hak ettiği adil yönetim ve eşit şartlarda mücadele etme fırsatı karşısındaki en büyük tehlike."
    dedikten sonra "dün akşam gerçekleşen kabul edilemez hakem hataları sonrasında, tff ve mhk’nın ilgili kararları alan hakemlere vereceği notları merakla beklemekte ve takip etmekteyiz." şeklinde bir tehditle neyi ima etmeye çalıştığını anlayamadığım camia. velev ki yüksek not aldılar ne olacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın