• 273
    feci şekilde ilk yarıda oynadığımız ve aynı skorla biten 27 ağustos 2018 galatasaray alanyaspor maçına benzemesi nedeniyle beni geren maç. aslında henüz transferlerin tamamlanmaması nedeniyle ilk maçımızın içerde ve görece zayıf bir rakibe karşı olması güzel oldu bir yandan, ama sonrasında kapılacağımız sendromlar nedeniyle beni endişelendiriyor.

    forveti 33'lük bobo olan, daha yeni emre akbaba'yı kaybetmiş ve yerini dolduramamış, sezona da kötü başlamış alanya'yı farklı yenince gelen yorumlar şöyleydi:

    - ahmet çalık aslında iyi çocuk ya. her maç böyle oynarsa formayı vermez. maicon da toparlamış bak, bu sene bomba gibi olacak. sinan golünü de attı feghouli'ye formayı vermez artık. bu sene de rahat şampiyonuzzzz.

    sonra gittik bir hafta sonra trabzon'dan 4 yiyip döndük. ahmet maicon kevgir oldu. hele maicon'u fena madara ettiler. sinan hayalet gibi gezdi. takım sahada varlık gösteremedi.

    şimdi o alanya'dan 3 gömlek daha zayıf, ilk onbirinin ciddi bölümü alacaklarını alamadığı için ayrılmış, kalanların da aynı sebeplerden motive olamadığı, 3. hocasıyla çalışan ve kriz içinde bir ankaragücü ile oynadık. hakkı var güzel de oynadık, fark attık. yorumlar:

    - aga yeni kondisyoner süper, kamp yaramış, canavar gibi olmuş bizim çocuklar. sinan aslında iyi çocuk bak, maicon da toparlamış. bütün takım döktürdü. bekleyin biziiiii.

    sıradaki maçlarımız:

    göztepe (d)
    alanya (d)
    benfica
    trabzon
    benfica (d)
    kasımpaşa (d)

    tek umudum takımın ve hocanın da taraftar gibi gevşek davranmaması. daha forvet falan gelecek evet ama bunların da uyum süreci var ve hiç lay lay lom maçımız kalmadı artık. işleri çok sıkı tutmak gerek. merakla bekliyorum neler yapacağımızı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın