resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 6789
    2018-2019 sezonunun devre arasında kiralık olarak takımımıza katılmış eski oyuncumuz.

    öncelikle semih transferi hayırlı olsun diyorum ve bunun olumlama değil de temenni olduğunu tüm galataray taraftarının anlaması diliyorum.

    transferi ne tüm yanlarıyla olumlu ne de tam anlamıyla olumsuz buluyorum, şu ozan üzerinden çokca dem vurulan kulübe aidiyet konusunda, kulübün öz evladı olma konusunda semih'in bugüne kadar eleştirildiğine rastlamadım, as takıma çıktıktan sonra da yeteneği el verdiğince oynamış, oynadığı zamanda elinden gelen mücadeleyi göstermiştir, hangi maç hatırlamıyorum(schalke olabilir), kafasına tekme yemişti de bir süre bayılmıştı, bugün tabiri caizse semih ölmüş olsaydı da bu transfer gerçekleşmeseydi fanatizminde olanlar da dahil o gün o maçı tüm izleyenler -aman allah korusun, inşallah bişey olmaz çocuğa demişlerdir eminim! oynadığı dönemde ilk yıllarında iyi performanslar göstermiş, son 1,5-2 yılda da performansı ciddi oranda düşmüş ve doğal olarak oynayabileceği başka bir kulübe transfer olarak yeni bir sayfa açmıştır.
    bugün ise bir zorundalık doğmuş ve 6 aylığına tekrar takıma katılmıştır. herkes gayet iyi biliyor ki kadro planlamanı sezon başında iyi yapamazsan bugün bu transferi yapmak zorunda kalırsın.

    ayrıca pek çok konuda eleştirdiğim, kulübü layığı ile yönetemediklerini düşündüğüm yönetimin de bu transfer üzerinden eleştirilmesini en hafif tabirle iki yüzlülük olarak bulduğumu belirtmek istiyorum, sosyal medyada ve sözlükte gözlemleyebildiğim kadarıyla -hocanın bir bildiği ile vardır şeklinde cümleler kuranlar ile bu transfer üzerinden yönetimi eleştirenler aynı kişiler, ancak bu kişilerin bilemedikleri şey ise yönetimi yapılmamış değil de yapılmış bir transfer üzerinden eleştirmenin terim'i eleştirmek ile aşağı yukarı aynı kapıya çıktığı. üzgünüm ama yaşadıkları bu büyük ikilemi farkedemiyor oluşlarını güdüldüklerinin farkında olmamalarına bağlayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın