• 6726
    fatih terimizm diye bir din var da ona mensup olan bir taraftar grubu mudur? hayır. galatasaray taraftarı bir anayasaya bağlı da, anayasanın ilk maddesi "fatih terim eleştirilemez, eleştirilmesi teklif dahi edilemez." midir? e öyle bir şey de yok. nedir bu arkadaşlar fatih terim eleştirisi yapana galatasaraylı olamaz yaftası yapıştırmak?

    şahsım adına ben semih kaya transferini doğru buluyorum. çünkü oraya bir adet stoper daha gerekliydi ve bu da türk olmalıydı. lig içerisinden birine fiyat sorsak yabancı sınırı arefesinde eli yüzü düzgün stopere 2-3m fiyat çekerler. e ben de olsam semih'in fatih terim ile ortalama bir performans sergilemesi ihtimalini düşünüp zaten kısıtlı olan seçenekten kendisine yönelirdim.

    gel gelelim fatih terim de bir insandır ve gerek galatasaray bünyesinde gerek galatasaray'dan bağımsız çok büyük hataları olmuştur. artık "hoca en iyisini bilir." "hocayı eleştirmeye bahane aramayın." "hoca dediyse doğrudur." gibi komik lafları bırakın arkadaşlar. fatih terim de bir insan. bir çok kez hata yaptı ve hala zaman zaman yapıyor. haklı eleştiri her zaman tüm galatasaray taraftarının hakkıdır. ve bu eleştirinin odağında galatasaray bünyesindeki herkes olabilir. fatih terim dahil
App Store'dan indirin Google Play'den alın