resim
Alexandre Rodrigues da Silva
Takım:São Paulo
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.80
Uyruk:Brezilya
  • 405
    gelse şampiyon yapar, ligin içinden geçer tantanaları var bir de. zaten bizi bu hallere sokan da bu ergen şımarıklığı. onu da lalım, bunu da alalım, muhasebeci taraftar istemezük… 10 birim fayda sağladığımız adamlara, 30 birim para ödeyerek geçen onlarca sene.

    abi hangi oyuncu şu anda galatasarayı tek başına şampiyon yapacak allaaşkına bırakın şu ergen tavırları ya! takım oyunu, total futbol, topsuz oyun, altyapı, gelişim planı vb. konuların konuşulduğu avrupa’dan fersah fersah geride olmamızın nedeni de bu. 10 kişiyi çalımlayıp gol atılan mahalle maçlarının dar vizyonluluğundan bir türlü çıkamamız. bırakın pato’yu lionel messi bile gelse yine de çok ciddi bir iddia bu. arjantin’in gruptan çıkamaması da bu durumun net göstergesi zira.

    hadi biz pato’da bir şey göremedik süzme salağız, siz ne görüyorsunuz ya da şöyle sorayım; 30 yaşında, piyasası tepe taklak giden bir adama çuvalla para vermek mi vizyondan anladığınız. galatasaray’ı şu an bulunduğu bu darboğaza sokanın bu mantalite değil mi ? pato riskli bir transfer ve evet tek başına şampiyon yapamasa bile harikalar yaratabilir fakat van persie gibi elde de kalabilir. o nedenle altyapıya ve scout transferlerine yönelmek, tüm ülkelerdeki alt ligleri izleyip gelecek vaat eden oyunculara bu paraları vermek neden galatasaray’ın vizyonu olmuyor ve neden galatasaray taraftarı bu anlamsız transfer enflasyonuna çanak tutyor. lütfen bitsin artık şu lale devri ya!
App Store'dan indirin Google Play'den alın