2018-19 Türkiye Süper Lig 18.Hafta Maçı
20:00 Timsah Arena
1 - 1
  • 7
    fenerbahçe için psikolojik anlamda çok büyük bir sınav olacak olan lig maçı. bu yüzden maç öncesi tahminimi teknik/taktik üzerinden değil, psikolojik unsurlar üzerinden yapmaya çalışacacğım.

    tribün desteğiyle agresif başlamak isteyecektir bursaspor. olası bir erken gol fenerbahçe'yi çok büyük bir panik havasına sokabilir. aynı şekilde maç berabere giderken ümraniyespor maçı benzeri görebileceği bir kırmızı kart kafaca maçı kaybettik noktasına sürükleyebilir fenerbahçeli futbolcuları.

    fenerbahçe'nin kazanması için soğukkanlı olması lazım. eğer ilk golü bulursa maçı tutabileceklerini düşünüyorum. ama yedikleri golle de şalter kapatabilirler, öyle kırılgan bir maç olacak. genelde bursaspor deplasmanı fener için zor geçmez. bir şekilde istediğini alıp döner. ben yine öyle olacağını düşünüyorum.

    ersun yanal'ın işler kötü giderken kontrolünü kaybetmeye, hatta futbolcusunu taraftarın önüne atmaya yatkın, kendi ardını kurtarmayı öncelik olarak seçen bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum. bursaspor ve ümraniyespor rövanş maçlarından istediği skorları alamazsa tam bir sinir harbine, kaosa dönebilir fener. izlemesi keyifli olur. biz kaoslardan beslenen, bunu kendi lehimize kullanan bir camiayız. genlerimizde bu var. fenerbahçe ise yalnızca saha içi kaostan beslenir. kulüp içinde muhalif ses duymaya alışkın olmadıkları için olası bir kulüp içi kaos durumunu yönetme becerileri yok. bu maç bu anlamda fenerbahçe'nin en büyük kurtarıcısı da olabilir, olayların fitilini ateşleyecek maç da. bu gibi bir çok maç bekliyor feneri, bursapor'u geçseler dahi önlerinde benzer psikolojik sınavlar verecekleri çok maç olacak. hatta sezonun kalan kısmının büyük çoğunluğu bu gibi ihtimallere gebe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın