resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 2493
    kendisi galatasaray taraftarının nasıl gözünü boyuyor gerçekten anlamıyorum. en ofsayt girdilerimden biri donk'a ait ve böyle giderse olmaya da devam edecek.

    tarık çamdal'la aralarında sadece 3-5 maç olan oyuncu. donk 4-5 senede 3-5 maç katkı yaptı. tarık hiç yapmadı. biri taraftarın sevgilisi, bir diğeri hain. ha biri ayrıca maçlarda rakiplerine dirsek atıp yere falan yapıştırıyor ya da kavgaya falan giriyor. bundan seviliyor ama suçlu tokat yiyen takım arkadaşı oluyor.

    ayrıca, defansın önünde oynayan bir oyuncu olarak, süper lig için bile çok yetersiz. özellikle büyük takımlar için çok yetersiz. büyük takımların stoperleri bile topla çıkarken top kullanması gerekirken bizim orta sahamız top almaktan kaçıyor. öven arkadaşlar gerçekten futbol seviyorlarsa izlesinler 2018-2019 sezonunda oynadığımız schalke maçlarını. topla çıkarken resmen rakibin arkasına saklanıyor. şut çekilirken serdar aziz'i marke ediyor. sürekli ceza sahası dışından kalemize kolay şut çekilmesinin bu arkadaşla alakalı olabileceği niye kimsenin aklına gelmiyor.

    2017-2018 sezonunda nasıl şampiyonluğu getirdi onu da anlamadım. ilk 11 oyuncunun dışında dersek belki doğru olur ama, donk şampiyonluğu getirdi demek biraz yanlış olur.

    donk stoper için bile çok yavaş. lokomotiv maçlarında farfan'a bütün hava toplarını kaptıracak kadar zamanlaması kötü. 8 numarada oynasın demek gerçekten donk'u hiç izlememek demek.

    ayrıca takımda transfer teklifi gelmeyen tek oyuncu. çünkü arabistan'da bile böyle güzel para kazanamaz.

    umarım sene sonu gider. yerine koşan, basan, topla çıkarken boş alana giden bir defansif orta saha lazım bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın