• 61
    sezon başından beri aleyhimize gerçekleşen hakem hataları ve verilen orantısız cezalardan sonra bir de 20 ocak 2019 trabzonspor başakşehir maçındaki hakem yönetimi ve 22 aralık 2018 alanyaspor başakşehir maçında 87. dakikada welinton'un gördüğü kırmızı karttan sonra açıkçası gerçekleşmesi çok zor olan şampiyonluk.

    bir keresinde dayımla tavla oynuyoruz. dayımın kızı da küçük o zamanlar. biz oynarken zarları küçük kuzen aldı kaçtı içeriye. dayım da dedi ki "tamam yeğen zara gerek yok. tüm zarları sen söylüyorsun, ben seni o şekilde de yenerim var mısın?" bu süper saçma talebi kabul ettim tabi. kendime her el düşeş, dörtcar söylüyorum. dayıma da hep gele gelecek şekilde. tabi bu anlamsız challange üst üste 10. marstan sonra sona erdi. halen dayımın ciddi ciddi hangi kafayla zarları ben söylerken yenebileceğine inandığını merak ederim.

    demem o ki bu 2018-2019 sezonu bizim tavla hikayesine dönmeye başladı. adamlar zarları da varları aldı kafasına göre at koşturuyor artık. cezaları veriyor, kendi pozisyonlarını izlettirmiyor, kart görmüyorlar. bilmem ki bu iş nasıl olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın