resim
Alexandre Rodrigues da Silva
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Brezilya
  • 380
    bize söylenen isimler arasında beni en çok heyecanlandıran oyuncu.

    kendisi enkaz falan değildir. henüz 29 yaşındadır. son 3 sezondur düzenli olarak forma giymektedir. çocukluğundan beri izlediğimiz için özelliklerini bilmeyen yoktur. dripling hızı, top tekniği, iki ayağıyla şutları etkilidir. yaşadığı mental ve fiziksel sıkıntıları atlattığını düşünüyorum. iki sene önce villereal'de de kötü işler yapmamıştır.

    imzalar kalbe atılır vagner love'a güzelleme yapılıp pato'ya enkaz demek de çok garip.

    ba-alan-tetteh ve pato ise listemiz, pato en çok işimize yarayacak olandır.

    alan yakın zamanda 2 defa çapraz bağ ameliyatı geçirmiş bir oyuncu. ba'yı zaten hepimiz biliyoruz. tetteh ise gelişmeye ihtiyaç duyan bir oyuncu. biz şampiyonluğa oynadığımız sezonda tetteh'i tek forvet yapıp, bütün gol yükünü kendisine yüklersek, 10 maç sonra ıslıklamaya başlarız.

    forvet oynamak, gol atmak kolay bir iş değildir. gol vuruşu yapmak, pas vermek gibi değildir. meleke ve psikoloji işidir. genç oyuncuları oyuna ısıtmak için, sıcak suya atılan kurbağa gibi yavaş yavaş ortamı hazırlamak gerekir.

    şu aşamada bize kaliteli ve maksimumu belli oyuncu almak lazım. eğer ikili alınacaksa da pato bu kombinasyonların hepsinde kendine yer bulabilir.

    çinden gelme algısını da kısmen yanlış buluyorum. axel witsel çin'den gelip şuan avrupanın en çok koşan takımında as oynuyor ve iş yapıyor. bizim lig ile de çin ligi arasında uçurum olduğunu zannetmiyorum açıkçası.

    umarım haberler doğrudur bir an önce takıma katılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın