resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2071
    sevgili başkanım,

    bizleri dursun özbek ve benzerlerinden kurtardığınız için teşekkür ederiz. özellikle geçen sezon şampiyonluğu göğüslemek her baba yiğidin harcı değildir.

    asıl konuya gelecek olacak. siz bir patronsunuz. patronluk yönetmek demektir ve yönetmek görsel yönetim, verilerle yönetim gibi yöntemlerle olur. şirketler kpi dedikleri, key process indicator denilen "anahtar süreç göstericileri" gibi çevrilebilen raporlar ve grafikler tutarlar. buradaki amaç günlük, haftalık ve aylık olarak herşeyin yolunda olup olmadığı, bir sorun varsa verilerle okuyup anlayabilme, önümüzdeki süreci görme ve tüm sistem hakkında bilgi sahibi olmaktır.

    başkanım, bizim kulübümüzün bir futbolcuya kanca attıktan sonra onu transfer etmesi arasındaki süre kaç gündür? yılda kaç genç futbolcu takip ediliyor? her yıl kulüpteki know-how ortalama kaç yıl mesela?

    önümüzdeki 5 yılda yaş ortalamasını kaça çekeceksiniz diye sormayacağız elbette ama bu taraftar artık böyle sistemli çalışmalar görmek, kulübünün çalışmalarını somut verilerle öğrenmek istiyor. herkes müsterih olsun demek yerine "evet galatasaraylılar, biliyorsunuz ki bizim transfer süreci uzunluğumuz 15 gün ve şu an 16. gündeyiz. tedirginliğinizi anlıyoruz ancak planlarımıza göre 4 gün var" deseniz, bu taraftar sizin isminize nice sıfatlar ekler, her yerde "gördün mü başkanı, bizi adam yerine koydu açıklama yaptı, kulübün çalışma düzeninin farkında, böyle bi konuşma yaptıysa elbet gerekeni yapacaktır" diyen insanlar olurdu. fakat bugün "sen de benim hatalarımdan birisin" demeye başladılar.

    başkanım zor değil. hatta bir gün davet edin işin bir ucundan da ben tutayım.
    sizlere bu zorlu süreçte güvenmek istiyoruz. son kez işi son günlerde halledelim ve bir daha böyle transfer dönemleri geçirmeyelim.

    10yearschallange modasında 10 yıl sonra hala başkanlık yapıyor olup atacağınız fotolarla medyayı süslemek istemez misiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın