• 2471
    --- alıntı ---

    emre çolak ve transferler hakkında

    transfer gündemimizde eski futbolcumuz emre çolak ile ilgili herhangi bir düşünce ve girişim bulunmamaktadır.

    forvet transferi ile ilgili çalışmalarımız, kısa süre içinde sonuçlandırılmak üzere, çok yoğun bir şekilde sürdürülmektedir.

    galatasaray'ımız, kimi olumsuz algı operasyonlarına rağmen, 22. şampiyonluk yürüyüşüne devam edecektir.

    galatasaray camiasına saygıyla duyurulur.

    galatasaray spor kulübü

    --- alıntı ---

    (bkz: #2583601)

    entry de sorduğum çoğu sorunun cevabı olmayan bir açıklamaya sahne olan resmi sitemiz.

    serdar ve eren'in ayrılması hakkında bilgi, emre taşdemir sözleşme detayları hala yok. yarın iç saha maçına forvetsiz çıkacak olmasak , bu şeffaf olmayan açıklama bile gelmeyecekti. yarın maçta verilecek olan tepkilerin önüne geçmek için açıklama yapıyorlar. yarın saha da olmasa bile, kampa yetiştiremedin onu kabullendik, drogba transferi gibi tribünden yeni forvetin takımın maçını takip etmesi gerekiyordu. balotelli, falcao , costa ve türevi bir sürü forvet ve diğer mevkiler için spekülasyona konu olan oyuncuların toplu bir şekilde yalanlamalarını beklerdim. belhanda ve feghouli için gelen transfer haberlerininin sesini hala kesmemişler. mariano için hala birşeyler karalanıyor. karanlık olan birçok nokta var. taraftar golcü bekliyor, biz emre'yi yalanlıyoruz. takımındaki oyuncu bile düşünüyordur arkadaş yarın maç var , rakip mali sıkıntıda tamam ama bizim neden hala forvetimiz yok diye? fatih terim psikolog gibi sürekli takımı motive etmekle mi uğraşacak ? zaten taraftar bir tek emre çolak'ın yalanlanmasını bekliyordu, beklediğimiz açıklama buydu. teşekkür ederiz. gerçekten fiyasko.

    çalışmaların hala sürmesi, 31 ağustos 2018'den bugüne kadar bir ileri uç oyuncusu alamama başarsını gösterdikleri için transfer ekibinden sorumlu kim varsa tebrik ederim. as forvetini sat(gomis'i beğenmezdim) , yerini doldurma. yerine kalan 2. forveti kadro dışı bırak, yerini doldurma. potansiyelli stoperini siteden açıklama medya ve taraftarın önüne at, hoca kurtarsın. meğer çocuğu da satmak için yol yapıyorlarmış sonra sattılar. aynı gomis, n'diaye gidişleri gibi. harika çalışmalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın