resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5874
    bizim performans anlamında en önemli kriterimiz futbolcuya göre değiştiği için belli başlı yorumlar yapmak çok zor. yani şunu söylemek istiyorum; sneijder bu takımdayken, koşmasın ama gol ve asist yapsın diyorduk. belhanda da ise koşsun, golün asistinin asistini yapsın gol atmasa da olur diyoruz. kısacası kendimizi her zaman tatmin edecek bir şeyler bulabiliyoruz.

    bir futbolcudan beklediğimiz performansı minimuma indirgersek kaybeden biz oluruz. tamam belhanda iyidir hoştur ama çoğu maçta da çok silik. daha birkaç ay önce herkes sövüyordu şimdi ise önemli biri diyor. sadece birkaç ayda bu kadar büyük bir dalgalanmada olan oyuncuya ne kadar güvenebiliriz ki? "hücuma kaldırıyor abi, o olmasa galibiyet yüzdemiz çok düşük" deniliyor ama dediğim gibi oynadığı maçlarda da pek bir numarasını göremiyoruz. deplasmanlarda o da herkes gibi kayıp. ev sahibi olduğumuz maçların bazılarında da iyi bir oyun ortaya koyduğu için bu bize yetiyor ve hemen genele alıyoruz. iyi oyununu 1 maç sürdürüp 5 maç sahada yürümek yerine tam tersini yapmış olsaydı öpüp başımıza koyardık ama maalesef ki bunu yapamıyor...

    tüm bu nedenlerden dolayı gitmesine asla üzülmem. kalsa da yine üzülmem. 1.5 yıl boyunca yeteneklerini sergilemesini ve çoşturmasını bekledim. birkaç yıl daha beklerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın