resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1735
    vefa, galatasaraylılık, taraftarı gazi, söylemlerinin öznesi olmuş futbolcu.

    “ iyi bir galatasaraylı olsaydı ve sözleşme imzalayıp sezon sonu kulübüne para kazandırıp giderdi” tartışmaları arasında kalan eski oyuncumuz.

    aidiyet ve taraftarlık bağı zayıf olan ozan kulüpten ayrıldı diye bizim için artık sevimsiz bir oyuncu olarak mı kalacak?

    arda galatasaray’dan atletico madrid’e giderken iyi bir bonservis kazandırarak gitti. fatih terim kendisini o gün mü sildi? eğer o gün sildiyse yazıklar olsun. ki öyle olduğunu sanmıyorum. terim arda’yı barcelona’da şımardıktan, ben oldum dedikten, siyaseti arkasına alıp takım arkadaşlarını kışkırttıktan sonra sildi.

    formanın çıkarılıp sallanması olayının sarı kart ile cezalandırılması uygulamasının tamamen endüstriyel futbol kaynaklı olduğu, zira göğüs reklamının görünmemesinin para kaybı olduğu, futbolcuların golden sonra belirli bazı reklam panolarına koştuğu, asırlık futbol kulüplerinin para babası araplara satıldığı ortamda, futbolculardan aidiyet, vefa beklemek saf bir taraftarın temiz yargıları olabilir ancak.

    endüstriyel futbol içerisinde doğup büyümüş, kendi parasal haklarını savunması için profesyonel menejer tutmuş bir futbolcudan metin oktay gibi olmasını bekleyemeyiz.

    bu çerçevede yolun açık olsun ozan, umarım bir gün yolun yine galatasarayla kesişir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın