resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1237
    açıkçası başkanlık seçimi döneminde, konuşmaları ve aziz yıldırım gibi bir başkandan sonra gelişi, fenerbahçeyi lig için iddialı konuma getireceği yönünde görüşlere sahip olmamı sağlamıştı. fakat seçim sürecindeki bütün planlarını 4 5 ayda kenara bırakıp eski sisteme dönmüştür. şu kısa sürede çokça eleştirilen aziz yıldırım’ı bile aratır hale gelmiştir, hatta gitmesi için taraftarları tarafından baskı yapılan aykut kocaman’ı bile gelse hayır demeyecekleri kıvama gelmişlerdir.

    başkanlık makamı için tecrübesiz ve futboldan yeteri kadar anlamadığını düşünüyorum. böyle bir durumda çevrenizdeki yöneticilerin ve insanların sizi iyi yönlendirmesi gerekir, kaldı ki öyle bir durumda olmadığını görüyorum. tamamen sürece göre hareket edip günlük kararlar alıyor.

    fatih terim gibi bir kurtarıcıları olmadığı için, taraftarın zorlamasıyla öyleymiş gibi gördükleri fakat aynı zamanda kendi istemediği ersun yanal’a tutunmuş durumdalar, bu saatten sonra transfer dışında hamleleri kalmadı eğer onu da beceremezlerse bir alt lige yaklaşıyorlar demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın