resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1729
    iyi ki de gitmiştir diyorum yapılan eleştirileri gördükten sonra. çünkü öyle bir kitle oluştu ki 2018 - 2019 sezonu ara transfer dönemi açılır açılmaz; kendisine karşı taraf olan, bilenen taraftarların sayısında hatrı sayılır bir artış oldu. ve bu kitle ilk açığında linç kampanyasını başlatıp çocuğu harcamak için elinden geleni ardına koymayacaktı. ve bu kitle bu düşünce içine girerken; 18 yaşındaki bir çocuğu düşünmediler. hayalleri olabileceğini, kariyer planlamasını belki daha evvelden yaptığını hesaba katmadılar. ozan kardeşimize iyi dilekte bulunan yazarları romantiklikle suçladılar; ama asıl romantiklerin kendilerinin olduklarının farkında değiller. ve bu kitle; bu baskıcı, sindirici, agresif tarzıyla çocuğu mental olarak yıpratma tehlikesi taşıyordu. şimdi bugün keşke daha fazla bonservis bedeli kazandırıp gitseydi diyoruz ama; böyle bir tabloya da bakınca bırak 11’i belki 7.5’luk sözleşme fesih bedelini bile bulamayacaktık.

    evet sözleşmesini yenileyebilirdi, evet daha yüksek bir bedele de satabilirdik; ama hem bahsettiğim taraftar kitlesi olsun hem de ikinci devre olası bir sakatlık ya da başka bir etkenden dolayı performansı düşebilirdi. tamam, rüştünü ispatlamıştı ama ikinci devre de ne olacağı belli değildi, işi şansa bırakmadı; fırsat varken değerlendirdi. acele etti mi? bence etmedi. sezon sonuna kadar durabilir miydi? elbette durabilirdi. hedeflerimize ulaşmak için kendisi elimizdeki müthiş bir kozdu. daha 18’inde savunmanın en güven veren ismiydi. abilerinin eksiklerini kapatıyordu. yaşından oldukça büyük oynuyordu.

    ayrılışı beni ziyadesiyle üzdü. sizi bilemem ama ben izlemeye doyamadım kendisini. kendisini izlemek bir zevkti ve en azından bir yarım sezon daha izlemek güzel olurdu. ama olsun, hayalini kurduğu kariyer için bu fırsatı çoktan hak etti. hem de öyle 6 ayda falan değil. daha evvelden hak etti. kendine baktı, geliştirdi, yılmadı, zorlukların üstesinden geldi. altyapıdaki kardeşlerimize de örnek oldu, kulübe sıcak para da soktu, imajımız için güzel bir resim de çizdi.

    artık toparlayalım. tam vaktinde ayrılarak en iyisini en doğrusunu yaptın ozan kardeşim. yaptığın ve yapacaklarınla da örnek olmaya devam edeceksin. her şey gönlünce olsun, seni tekrar parçalı altında görmek dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın