resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1663
    henüz 18 yaşında avrupa transferi yapmış oyuncumuzun yolu açık olsun. bir kere orada başarılı olması galatasaray alt yapısının markasını yükseltir. "galatasaray'dan yetişmiş oyuncu başarılıdır" etiketi sonraki satışlarımız için bizim adımıza önemli bir cv'dir.

    ozan'ı 16 maçlık periyotta 0'dan 11 milyon euro yapan nedir peki? yeteneği önemli bir faktör olsa da gelişmiş gözlemcilik ağı artık sadece saha içi fiziksel performanstan ibaret değil. hatta mental etkenler çok daha önem kazanmış durumda. alıcı takımlar yeteneği nasılsa yoğurabileceklerinin farkında olduklarından genç oyuncuların futbola bakış açılarının, profesyonel yaşantılarının nasıl olduğuyla daha çok ilgileniyorlar. ozan'ın eğitim durumu ve soğukkanlı tavrı avrupa kulüplerini cezbeden en önemli faktör bu anlamda.

    her ne kadar ozan'ın talep görmesinde gözlemcilik ağı önemli olsa da etiketlerin yeri yadsınamaz. örneğin ozan'ı oynatan antrenörün türkiye'nin en kariyerli ve dünyaca bilinen bir antrenör olması önemli bir etiket. şampiyonlar liginde oynadığı ilk maçtan son maça kadar sükunetli olması, şampiyonlar ligini kaldırabilme etiketi çok önemli. her ne kadar alt yapımızdan oyuncu çıkmıyor desek de bu konuda en büyük değerleri çıkaran kulübün galatasaray olması yine etkili bir faktör.

    yani ozan iyi eğitimli, donanımlı, iyi bir profesyonel çizgi gösteren, fatih terim tarafından oynatılmış, şampiyonlar ligi maçlarında banko 11 oyuncusu, galatasaray alt yapısından yetişmiş olması ile 4 ayda 0'dan 11 milyon euro olabilmiştir. geniş alandaki oyun bilgisi, ayağının iyi olması gibi özellikler gözlem raporlarının alt basamaklarının süslü eklentileridir.

    bu fırsatlar ile kuşanmış kariyer başlangıcında üzerine koyarak maksimumuna ulaşman dileğiyle. başarılı ol ki, başarılı olalım...

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın