• 463
    sevgili hocam, değerli hemşerim.

    bırak emre utkucan'ı da şu güzel sözlüğümüze bir bak hocam. bir bilsen ne isimler, ne yetenekler öneriliyor burada... kaideyi taciz eden istisna'dan gelen gustav engvall gibi sudan ucuz öneriler mi dersin, tanguy ndombele gibi adı sanı duyulmamış isimleri bulup sözlüğe getiren gurrpegi mi dersin. ha bi de zamanında kıymeti bilinmediği için sözlüğe yazmayı bırakan otsukarcı'mız vardı ki onun buldukları daniel amartey gibi isimler çoktan değer kazandı.

    sözün özü hocam, bu insanlar* bu işi burda gönüllü olarak yapıp da bu kadar potansiyelli ve ucuz isimler bulabiliyorken senin scout ekibin ve emre efendi 10 m eurolara bruma'ları, 4 m euro'ya marcao'ları buluyor. takdir edersin ki önemli olan o isimleri o fiyatlara gelmeden bulabilmek hocam.
    şimdilerde adı bizimle geçen tetteh misal. o adamı 6, 7, 8, 9, 10 milyon eurolara bulup almak parası olan her kulübün yapacağı bir şey. bizi kurtaracak olan şey, o adamı 600 700k'lardayken bulup alabilmek. ya da ne bileyim örnek bir transfer olarak 25 tem 2008'de japonya 2 ligi'nde oynarken hulk'u tokyo verdy takımından porto takımından önce bulup alabilmek.

    hani dedin ya kasım ayında 'bize hem ocak ayında hem temmuz ayında müsaade edecekler' diye. ediyoruz işte hocam. kaynak da var elinde. riske gir. ucuz potansiyelli adamları gözünü kırpmadan al. 2002 yazında fabio pinto'yu* aldın getirdin de gıkımız mı çıktı ya tutarsa diyerek. ha tutmadı orası ayrı. biri tutmaz diğeri tutar sonraki tutar öyle öyle gider.

    sonuç olarak hocam önümüzde 13-14 gün var. ne gerekiyorsa yap. bu taraftar sonuna kadar arkanda hiç kuşkun olmasın. hatta senin için herkesi ama herkesi karşımıza aldık*
App Store'dan indirin Google Play'den alın