resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2736
    https://anketinho.com/391/s

    hakkında aylar önce şöyle bir anket yapmıştım. ve görüldüğü üzere çoğunluk kendisi gibi davranırmış. yani burda tarık'a hakaretler ediyoruz ama bu piyasada çoğu insanın vereceği kararı vermiş kendisi.

    kendimize uyarlayacak olursan bir şirkete işçi olarak giriyorsunuz ve şirket size aylık 40 bin tl'den 5 yıllık sözleşme imzalıyor.

    daha ilk seneden işinizde başarılı olamıyorsunuz ve şirket sizinle çalışmak istemiyor. ama bakıyorsunuz bu işyerinden ayrılırsanız bir başka şirket size 2000 tl bile vermeyecek. 5 sene o şirkette aylık 40 bin tl'ye mi çalışırsınız yoksa işi bırakıp dışarıda 1500-2000 tl maaşa talim mi edersiniz?

    örnek abes gelebilir lakin malesef kim olsa tarık gibi davranırdı. belki istisnalar olabilir ama birçok kulupte bunun örnekleri var. tarık'a kızmak yerine bu sözleşmeyi ömürlük kim yaptıysa ondan hesap sorulmalıdır.

    aynı şekilde selçuk inan denen adamla da aynı dönemde beş yıllık sözleşme imzalandı. ve gerçekten performansının düşmeye başladığı sene imzaladık sözleşmeyi selçuk ile. bence tarık'dan daha büyük saldırıyı hakeden bir insan varsa o da selçuk inan'dır. oynayan tarık çamdalolan selçuk inan sahada hiçbir iş yapmayarak, terlemeden , yan pas yaparak yıllık 2,85 milyon euro kazanmaktadır. tarık'dan tek farkı kulupte gereksiz bir ağırlığı, karizması vardır ve dogum günü partilerinin aranan yüzüdür. kısık gözleri ile arkadaşlarına pasta yedirmesi ile tanınır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın