resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5835
    kendisine zam yapılmayacaktır. neden mi?

    çünkü çok uzak bir geçmişte değil, 5 ay önce mustafa cengiz yönetimi, 29 gol atan gomis’e, zam istedi paragöz herif, politikamız değil, eski başkan söz vermiş ama kimseye zam yapmamız söz konusu değil demiş, gomis’i göndermiş ve mutlak başarısızlıkla geçen bir yarım sezonun altına imzasını atmıştır.

    şimdi belhanda’ya zam yapılırsa, ben de haklı olarak çıkar, madem birilerine zam yapacak götümüz vardı, neden bu amk sezonuna as forvet eren derdiyok ile çıktık? diye sorarım,

    sadece ben sormam, aklı olan her galatasaraylı sorar.

    bu arada inşallah kendisine zam yapılır. o zaman da kendisini savunanların çıkıp yaptığını iddia ettikleri fantastik işler ile nasıl 3.350 m euro olan sözleşmesine zammı hakettiğini açıklamalarını kahkahalar ile izlemek istiyorum.

    bunun dışında kendisine zam yapılması, aynı zamanda mustafa cengiz yönetiminin, özel yetenekleri olmayan, sıradan bir adamın yerine dahi adam alabilecek çapta olmadıklarını kabul etmesi anlamına gelir ki bu da zaten kuvvetle muhtemel mental olarak 1 şubatta havlu atacağımız 2018-19 sezonunun habercisi olur; boşuna gerilmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın