resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5863
    değerinden fazlasını bulan herkes satılmalı. **

    kendisi gole katkısı olmadığını kabul ediyor fakat buna sebep olarak kendisi bir on numara değil sekiz numara olduğunu belirtiyor her seferinde. fakat aynı kişi bilmelidir ki bir sekiz numaraya göre bile gole katkısı son derece zayıf, hatta yok gibi. madem on numara olmadığını her seferinde belirtiyor, peki ilk geldiğinde neden wesley sneijder takımda iken 10 numaralı formayı reddetmedi. penaltıdan kazanılana gol, duran toptan yapılan ortaya asist denilmesini cahil futbol seyircisi bırakmalı bir an önce. asistin asistine değinmnek bile istemiyorum. bu adamlar milyonluk topçu, yani sözüm ona sokakta herhangi birinden sıra dışı seviyede yetenekli, becerikli(?), üstelik çok masraflı.

    nihayetinde karar mercileri bizler değiliz. maicon pereira roque sene başında satılmadı, muhtemelen şuanda herkes pişmandır. şimdi de kendisi yalvar yakar takımda tutuluyor, sene sonunda herkes pişman olacak. sizin bir fikriniz var benim de. benim fikrim geriden gelerek şampiyonluğu belirleyecek seviyede bir oyuncu değildir ve kendisine yapılan teklif bir talih kuşudur. siz bilirsiniz.

    lütfen taraftar artık kupalara olduğu kadar, güzel futbola ve kulüp ekonomisine değer versin. şampiyonluk çok güzel ama her şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın