• 101
    son dönemlerin en sıkıntılı football manager oyunu, daha doğrusu oyunun sürümü.

    bir sürü bug bulunmakta. aklıma ilk gelenler;

    - uzaktan atılan gollerin fazlalığı, belki attığım ve yediğim gollerin %35-40'ı böyle. bir kaç kişide daha gördüm bunu. ndiaye rahat 15 golle tamamlar sezonu, yabancı takımlar öyle. serie a'da gol atamayanı dövüyorlar.

    - var mevzusu : ceza sahasının dışında, hem de öyle böyle dışında olan pozisyonlar bile içeride mi diye izleniyor. karar tabi ki frikik.

    - uzun taç: taçları uzun atın, mutlaka gol bulursunuz. rakip atarsa o da öyle, kaleci penaltı yaptırır hiç olmazsa.

    - kiralık oyuncu transferi: hemen hemen her oyuncu bir şekilde kiralık olarak alınıyor. mahrez, 2 sezon sonra 3 milyon € maaşla 2 yıllığına alınabilir. bunun gibi çok oyuncu var (shaqiri, rudiger, akanji, otamendi vs vs)

    - son dakikalarda atılan ve yenen goller: isterseniz 3-0 önde olun, 80.dakika sonrası mutlaka 2 gol yiyorsunuz. gerideyseniz atma şansı da yüksek. özellikle 2 dakikada 2 gol olayını çok gördüm. çevremde oynayan çok, onlar da aynı şeyden şikayetçi.

    - saçma sapan oyunculardan gelen zam ve ilk 11 talebi: adamı alıyorsun, yedekte dursun diye. daha 5 maç sonra başlıyor sızlanmaya. veya bir genç alıp, ertesi sene kiralık veriyorsun. takıma dönüyor, ilk maçında zam istiyor. daha ilk maçı ha.

    - geri pas ile gelen kendi kalesine gol; yine hem çalıştırdığım takımda hem de rakiplerde gördüğüm bir durum. pres yaparsanız, savunma oyuncusu kaleciye geri pas atıyor ve o top aheste aheste kaleye giriyor. senede 5 tane gol atmışımdır böyle. 1-2 kez de yedim. birinde, adam 40 metreden geri pas attı ve gol oldu hatta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın