resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 14190
    fatih terim ile birlikte 2011 yazında perişan olmuş galatasaray'ı ayağa kaldırma projesinin sahadaki kahramanı. 2 sene üst üste şampiyon olundu ve cl'de çeyrek final görüldü. bu 2 sezonda takıma abartısız meastroluk yaptı. frikik'ten attı, kontraya çıkarttı, melo ile birlikte takımın tüm yükünü çektiler.

    bu 2 muhteşem seneden sonra hoca takımdan gönderildi yerine mancini getirildi. takım ligde iyi gitmiyordu cl'de fatih terim ile madrid'ten 6 yenmişti sonrasında mancini baştayke 10 kişi kalmış real'den deplasmanda 4 tane yenmişti. kar yağışı yardımı ile juventus'u elememiz dışında pek mutlu eden olay yaşamadık o sene.

    hal böyle olunca basın da yalan yazıyor tabii. önce yerli çetesi haberleri (selçuk,burak,olcan,semih,vs...) çıktı. sonra fatih terim gönderildi diye mancini yeniyor haberleri tabii. yerliler yabancılara düşman dendi. takım da başarısızken haberler de bu yönde olunca büyük galatasaray taraftarı en büyük tepkiyi başta selçuk olmak üzere bu gruba yöneltti.

    bu 3 senede de çok şükür kombinem vardı ve müthiş maçlar izledim. 3. senede daha forma olayı yaşanmamışken bile hoca gönderildikten sonra selçuk bazı maçlarda tepki çekmeye başlamıştı. sebep takımın kötü oynaması veya selçuk'un formsuz olması olabilirdi. yabancı futbolculara duyulan ilgi ve basında yapılan yerli çetesi haberleri de bir sebepti.

    şimdi malum maçtan bahsetmeden önce şunlara değinmekte fayda var. muslera gomis sneijder ve aklıma gelmeyen yabancı yerli takımımızda forma terletmiş futbolcular selçuk inan'ı çok seviyor. story'lerde fotoğraflarda kaptan diye seslendiklerini sürekli görüyorum. fatih terim'in futbolu burada bırakmasını sağlayacağına da adım gibi eminim çünkü ilk geldiğinde selçuk takıma kazandırılmalı o bizim değerimiz, saha içi ve !saha dışında! bize lazım demişti. camia içinde bu kadar sevilen bir insandan taraftarlar neden nefret ediyor bilemiyorum tabii ki.

    mancini döneminde arena'da oynanan fenerbahçe derbisinde 1-0 öndeyken selçuk inan ıslıklandı ve kendisine ana avrat küfür edildi. evet bundan önceki 2 senede takımın ayağa kalkmasında en önemli etkene sahip futbolcu olan, kaptanlığa fatih hoca tarafından layık görülmüş bu adam bu 2 senenin ardından ana avrat küfüre layık görüldü.

    şimdi bana kimse galatasaray taraftarının vefasından falan bahsetmesin. fatih hoca'ya bile ahımız var diyebilenler metin oktay'ın ölüm yıl dönümünde "galatasaray o daha vefalı" cümlesini paylaşırlar twitter'da. galatasaray taraftarı tahammülsüzdür, sabırsızdır, futboldan da anlamaz. bugün ozan'a penaltı yaptırmasına rağmen destek olundu galatasaray taraftarı kendinle gurur duy 12 milyon euro kazandırdın kulübüne tarzı söylemler de görüyorum. yahu normali bu zaten. destek olacaksın tabi salak senin işin bu takımını futbolcunu desteklemek.

    bu ana avrat küfürden sonra selçuk inan maçtan çıkmak istedi ve çıkarken formayı çıkarıp tugay kerimoğlu'na verdi. formayı çıkarırken stadta taraftar "çıkar da siktir git" tarzında bağırıyordu zaten. yani formayı çıkardı ondan sonra taraftarla arası bozuldu hikayesini de kimse anlatmasını bana. mancini döneminden sonraki sene de hamzaoğlu ile yine iyi bir performans sergiledi. burak yasin sneijder selçuk ve muslera sahneye çıktı. ondan sonraki dönemlerde zaten takımın hali ortada kendisi de takımla birlikte düştü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın