resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2707
    tuncay'ın ingiltere'de oynadığı sıralarda tony pulis'in kendisnie uyguladığı ilginç bir mobbing vardı. tuncay stoke city'de oynarken oyunun son dk'larında tony pulis, tuncay'ı oyuna alıp 7-8 dk sonra çıkarıyordu ve yanlış hatırlamıyorsam 2-3 defa yaptı bunu.

    ben olsam mesela tarık çamdal'a da benzer bir mobbing uygulardım. galatasaray tarihinde en nefret ettiğim topçu oldu kendisi. yata yata galatasaray'ın parasını sömürdü bu bit yeniği, maaşı verilip başka bir kulübe kiralanması istendi onu da kabul etmedi. bu tarz şerefsizliklere de futbolda bir çözüm bulunması lazım, tek taraflı sözleşme feshinden sonra kalan ayların da parasını alacak tarık, bir de kariyerinde 5 tane kupa varmış gibi lanse edecek millete kendisini, öyle bir rezalet karaktere sahip çünkü yapar da.

    yukarıdaki mobbing sistemini uyguladım mı yetmeeeezz! transferin son günü son saatlerinde yapardım tek taraflı fesihini, nasıl olsa parasını alacak bari sonrasında oynayacak kulüp bulamasın. kovarken de bir adet felipe melo ile aynı odaya koyabilirdim öyle kin besliyorum çünkü.

    yolunun hiçbir zaman açık olmamasını diliyorum, bu tarz futbolcular da sonraki kulüp yönetimlerine acı bir örnek olsun. bu tarz kazıkları da kulüplere yük bindiren yönetimler de bir daha çıkmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın