resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1557
    kendisinin transferini teknik ekip ve yönetim nezdinde olumlu ve rahatlatıcı bir hareket olarak görüyorum. renktaşlar türkiye'nin durumu ile ilgili şunu söyleyeyim; bir proje için hp türkiye (dell - koç sistem ile olduğundan veto edildi en başından) ile konuşuyoruz 10 gündür konfigürasyon veremiyorlar. yahu dedim bana stokta var yoku geçin adam gibi fiyat ve temin süresi atın dedim bir sürü kişiye ccleyerek en sonunda. hp türkiye birçok kalemde stoksuz çalışmaya başlamış ekonomik gerçekliklerden dolayı. alakasız elde olanları önerip duruyor temsilcileri.

    yani uluslararası firmalar bile tr stok durumunu değiştirmiş ki bu tüm elektroniklerde geçerli yazıcısından ekranına tüm firmalarda. (ekonomik gösterge örneği sonu)

    şimdi gelelim portakalın faydalarına; ozan kabak hepimizin menejerlik oyunu reflekslerini gıdıklayan ve heveslerimizi taze tutan geleceği parlak bir oyuncumuzdur. bu arada galatasaray akademi'de kendi pozisyonunda 12'den fazla oyuncu bulunmaktadır. bunlardan sonraki olanı muhtemelen gökah güney'dir.

    75.000.000 tl bedel ve sonraki satışlardan daima %5 pay alımı önünde 20 senesi olan bir oyuncu ve en az 3 bonservisli transfer için bence verimli bir işlemdir.
    zihinsel olarak bu renktaşınız gibi ticari fırtınalarda yoğrulmuş olsaydınız az biraz şu keşmekeşten uzaklaşıp kalem bazında bu işlem için helal olsun diyebilirdiniz.

    birçok renktaşımız bahsetti, altınordu nasıl takipte ise bundan böyle ozan'ın performansı ve gelişimine bağlı olarak galatasaray akademi'de yurtdışı takibine girecek ve biz 16-18'lik bir havuzdan ciddi gelir elde edebilir hale geleceğiz.
    her sene böyle birkaç futbolcu pazarlarsak şampiyonlar ligi seviyesi için rekabetçi bir takımımız olacaktır. tek kalemde galatasaray'ın borcunun %5-7'sini kapatan bir satıştır.

    (bkz: 2018 - 2019 sezonu ara transfer dönemi)fkesi ve sabırsızlığını anlıyorum bu sebeple 1 şubat'a kadar bu konu ile ilgili yorum yapmayacağım.

    tek önerim şudur : twitter'dan tüpçüsünden miçosuna, 17. vizyoncusundan menejerine birçok kaynak twitter lejyonerlerine para akıtarak algı çalışması yaptırmaktadır.
    birçok twitter lejyoneri bu sebeple duygu ve heveslerinize taciz ve bir fiil tecavüz etmektedir.

    bunları gözönüne alarak itin köpeğin yazdığı ile kendinize gereksiz öfke ile zarar vermeyin az sakin kalmaya çalışın renktaşlarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın