resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1539
    ozan'ın satışı onaylansa dahi mutlaka sezon sonuna kadar kalması gerekiyor. hatta bugün 12 milyon + sonraki satıştan payla gideceğine yazın sadece 12'ye gitmesine dahi razı olurum.

    daha önce de söylemiştim ama tekrarlayayım öncelikle: tam kadroyken, iyi bir santrafor transferiyle şampiyonluğun geleceği inancımızı daha birkaç hafta önce sağlam bir konsensus ve büyük bir coşkuyla söylemiyor muyduk burada? noldu bu takıma o günden beri? birkaç lig maçı oynandı da ben mi görmedim?

    hocamız dahil pek çok kişi bu sezonun çöpe atılmasında bir sakınca görmüyor. ben bu bakış açısına şiddetle karşıyım. tam kadro oynayabildiği zamanlarda şampiyon olabilecek seviyede olduğumuz bariz, fikstür avantajımız var, tek gerçekçi şampiyonluk rakibimiz var, bu rakibin 6 puan gerisindeyiz ve sezon finalinde sahamıza geliyor rakip. üstelik şampiyonluk ödülü, şampiyonlar ligi geliri derken ortadaki para da büyük. galatasaray'ın tarihinde fenerbahçe'nin 3 şampiyonluk önüne geçmişliği yok, bu sezon bunu yapabiliriz yahu, daha ne söyleyeyim motivasyon için?

    böyle bir sezonu çöpe atmayı aklımızdan bile geçirmememiz gerekirken, sadece takviyelere odaklanmamız gerekirken, gelinen noktada rebuilding yapan nba takımına döndük.

    mustafa cengiz yönetimiyle ozan'ın yerini doldurmak için birkaç güne değil de 6-7 aya ihtiyacımız olduğundan bahsetmiyorum bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın