• 1043
    galatasaray sözlük eleştiriliyormuş burda.

    bence bir sakıncası yok. eleştiriye açığız. ekşi sözlük troll yazarlarının geçmişten gelen iyi yazarlarla bir arada bulunduğu garip bir platform.tamamen bok çukuru diyemem. sadece eski kalitesinden çok(iç burkacak kadar) uzak.

    ben artık pek okumuyorum. ama hızlı bilgi için hala iyi bir kaynak.

    sözlükle ilgili, moderasyonla ilgili eleştiriler mi var? içinde ciddiye alınabilecek varsa okur değerlendirmemi yaparım. diğer sözlük üyeleri de keza süzgeçlerinden geçirecektir yazılanları. geri kalanı da buranın doğası gereği yok sayarım. troll der geçerim.

    biz de kendi aramızda konuşuyoruz, nasıl daha iyi götürürüz bu işi, standardı nasıl tuttururuz diye. hem kaliteyi arttırıp hem de daha çok insana ulaşmanın yolunu arıyoruz.

    ama unutulmasın bu bir iş değil. fakat her şeyi tam yapacam derseniz tüm moderasyonun işmişcesine mesai yapması gerekir. ona da gücümüz yetmez.

    hem bizim sözlükte, hem ekşi'de, hem de başka platformlarda hak verdiğim kimi eleştiriler okuyorum. ancak her gün binlerce entry girilen bir sosyal medyanın akışını kusursuz şekilde sağlamak mümkün değil. yine de daha iyi olmamız için her türlü eleştiriye açığız.

    insanların ağzını torba gibi büzmek bizim politikamız değil.
    ekşi'de eleştirildiği için bunu kaldıramayıp çirkinleşen ünlüler gibi davranamayız. eleştirinin de övgünün de ayarsız olduğu bir platforma sert eleştiriler yüzünden kızmayı da doğru bulmuyorum. ekşi sözlük bu. keşke eski çizgisi devam etseydi. ama etmedi. onların tercihi. bize düşen onların geçirdiği evrimden ders almak. adımlarımızı ona göre atmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın