• 1153
    https://eksisozluk.com/entry/85567478

    ilgili entry'deki yazarın görüşlerine sonuna kadar katılıyorum. malesef galatasaray sözlük'te emeğe saygı yok. moderatörler keyfekeder yüzlerce entry'i bir kalemde silebiliyor. tanım, bknz , kaynak yok muhabbetini bir kenarıya bırakıyorum ama bazen çok artniyetli entry silmelerine şahit oluyorum.

    burda insanlar işyerlerinde gizli saklı entry giriyor, kimisi vize -final haftasında derslerini bir kenarıya bırakıp galatasaray aşkı ile sırf bu bilgi kaynağına biraz olsun katkı sağlamak adına çabalıyor. 50 paragraf yazı yazıyorsunuz, bir dakika sonra bir mesaj geliyor. hop bilmemne sebepten ötürü entryniz silinmiştir yazısıyla karşı karşıya kalıyoruz.

    6 paragraf entry'de kullandığınız bir kelimeyi moderatör cımbız gibi çekiyor, hop hakaretten entryniz siliniyor. kardeşim şark kurnazı kelimesinden dolayı bilmem kaç paragraflık yazıyı silerken yüreğin nasıl elveriyor yahu. ana bacı sövmemişiz , hukuka aykırı entry girmemimişiz. yazıktır.

    moderatörü biraz vicdanlı davranmaya davet ediyorum. belki inadına bu entry'im de silecenek ama içimde kalmasın diye yazıyorum. insanları yazmaya teşvik edin, soğutmayın insanları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın