resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15555
    gerçekten bir dönem en sevdiğim oyuncularımızdan biriydi. ben bile düştüğü bu duruma üzülürken kendisinin ne halde olduğunu düşünmek bile istemiyorum. bir hata yapıp, o hatayı hatayla kapatmaya çalışıp, sonra işler karışmaya başladığında da saçma bir gururla ne halt yediğini göremeyip, artık işler tamamen çözülmez duruma geldiğinde de nasip böyleymiş dersen işte bu duruma geliyorsun arda efendi.

    altyapıdan her oyuncuya bütün futbol hayatı ders niteliğinde izletilmeli. türkiye'de belki de son 20 yılın en değerli oyuncusu haline gelebilecekken, üç büyüklerin bile kendi takımında istemediği, bazı yerlerde desteği olmasa aç kalacağı bir futbolcu haline nasıl gelinir göstermek lazım genç kardeşlerimize.

    saçma sapan ve türkiye'nin yüzde 95'i tarafından sevilmeyen bir insana* abi deyip, onu rol modeli diye alırsan; senin isminin tüm dünyaca bilinmesinde en önemli 2 veya 3 kişiden biri olan,babam gibi dediğin ve futbol aklına dünyaca saygı duyulan adamın* dediklerini dinlemeyip, ona büyük saygısızlıklar yapıp, onu karşına almaya çalışırsan; özel hayatında ne yaptığın veya siyasi tutumun bizi zerre ilgilendirmez, sen bunlara rağmen her şeyi çarşaf çarşaf sırf reklam olsun diye ortaya serersen gelebileceğin en şanslı konum bir proje takımı olan başakşehir'in torpilli yedeği olarak takımda yer almak olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın