resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2052
    ben artık emin oldum ki galatasaray'da bütün başkanlar bir yerlerin tahakkümü altında. yalan o "galatasaray'da başkandan izinsiz sofradan kalkılmaz." vb. laflar.

    şu an mustafa cengiz transferle uğraşmıyor. elli kere dendi, o sadece imza aşamasında devreye giriyor. yani burada esas sıkıntı transfer komitesinde. yani başında abdürrahim bey'in olduğu o komite var ya, o işte. ha, cenk ergün'ü postalayıp abdürrahim bey'in oraya dikilmesini isteyen de fatih terim'di. bu konuda başkandan daha suçlu terim.

    abdürrahim bey aynı zamanda basın sözcüsü. hem transfer komitesinin başında, hem basın sözcüsü. hay maşaallah. peki başkan neden bunca komedinin ardından kendisini görevden alamıyor? ben adım gibi eminim her şeyi gördüğüne.

    çünkü dengeler. abdürrahim albayrak tahakkümü var şu an kulüpte. bunun en büyük sebebi de ankara'yla ilişkileri. maalesef albayrak da rezil olduğunu anlayacak bir bilinç düzeyinde bir insan değil. ne başkan onu görevden alabiliyor, ne kendisi "ulan ben bir yerde hata mı yapıyorum acaba?" diye sorabilecek bir insan. haliyle ortada saçma sapan bir süreç dönüyor.

    tabii ben her türlü abdürrahim albayrak'ın iyi niyetine inanarak bunu söylüyorum. zira öteki türlüsü çok daha kötü bir senaryo, ki bu senaryoda fatih terim'in de işinin olmaması ve bir an önce istifa edip bu sirki bırakıp gitmesi gerekirdi. hoca böyle bir şeyi sezse zaten ortalığı ayağa kaldırırdı diye düşündüğüm için albayrak'ın iyi niyetine inanıyorum.

    maalesef vaziyet bu. ne kadar sinik kalmak zorunda da olsa bu adam canaydın'dan bu yana gelen rezilliklerin üzerine geldi. kaldı ki kendisi eleştirilirken alttan alttan d*rsun özbek'in nasıl da "aslında iyiydi yeaaaa, dursun başkan'ın şu özelliği de iyi oluyodu yeaaaa" diye inciler sıralandığına dikkat eden her insan, sn. cengiz gittiğinde yerine kimlerin konacağını az çok sezer. mustafa bey gidince yerine ünal aysal ve alp yalman'ın en iyi yanlarının birleştirildiği bir başkan robotunun geçeceğine inanan polyannalarsak başka.

    ama yerine gelen de ya d*rsun'un kendisi ya da onun ayarında biri olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın