resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 243
    maaşının mâkûl seviyede olduğu açık. bonservisi az mıdır, çok mudur; yalnızca son maçını* izlemiş biri olarak açıkçası pek bir fikrim yok bu konuda. ama, asıl sorun da bu değil zâten.

    daha geçen transfer döneminde* gomis'ten gelen parayı emre için kullanarak santrafor transferini riske edip santraforsuz bıraktık kendimizi. şimdi de benzer bir hatâ yapıyoruz sanki. serdar'ı kadro dışı bırakıp rodri'den gelen paranın ciddi bir kısmını stoper pozisyonu için kullandık ve şu an elimizde kalan 3 milyon civarındaki para ile ara transfer döneminde eli yüzü düzgün bir santraforu bonservisiyle almamız imkânsız. kaldı ki, bir değil, iki santrafora ihtiyacımız var eren'in de kadro dışı bırakılması ile. bu parayla ise anca kirâlık alternatiflere yönelebiliriz gibi görünüyor.

    ''sattığın kadar al'' kıskacındayken, değerli sayılabilecek iki futbolcunun yerine yalnızca bir adet bonservisli oyuncu koyman ne kadar mantıklı? kirâlıklar gidince oluşacak boşluğu nasıl dolduracaksın? sattığın başka oyunculardan gelecek para o oyuncuların boşluğunu doldurmak için kullanılmayacak mı zâten? onlardan elde ettiğinden ne kadar artırıp da bonservisi ile santrafor alabileceksin? yine kirâlık oyuncuları yoklamak zorunda kalacak olursan, sürekli kirâlıklarla nereye kadar ulaşabileceksin hedeflerine?

    olan oldu. marcao transferinden sonra bence şu an için yapılabilecek tek şey, serdar'ı uygun bir bedele satıp garry'den kalan 3 milyonla birlikte santraforlardan en az birini bonservisi ile almamız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın