resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5777
    vallahi artık belhanda'ya sövmek kabak tadı verdi çünkü üsluptan tutun sığınılan argümanlara kadar leş gibi hezeyan kokuyor.

    1) sneijder'ın yerine alındı.
    2) berberî, ya da çok sevdiğiniz söylemle "amk arabı."

    bu iki sebepten dolayı bütün nefret. kimsenin oyununa falan baktığı yok. çünkü aklı başından başka yerde olmayan herkes belhanda'nın takım için ne kadar değerli olduğunu şu ana kadar anlardı. atla deve değil. akıl başka yerde olunca atlanıyor.

    satılabilir, fatih hoca isterse herkes satılır. yakında galatasaray'ın içimizden birini sattığını da öğreneceğiz gibi zaten, sata sata bir hal olundu. gelgelelim belhanda bu takımın en önemli 3 oyuncusundan biridir. pozisyon da hazırlar, savunmaya da yardım eder, o çok bilmiş üsluplu beylerin alay ettiği asistin asistini de yapar. kafası atıp kırmızı da görür, top da kaybeder. bunları yapmasa burada ne işi var zaten?

    önüne gelen her şeyi agresif bir şekilde, aklınca komik olan ama mizahın m'sini taşımayan, vasat altı sosyal medya üslubuyla eleştirince siz alim, alem cahil olmuyor. bunu yapanlar vasatlık tulumbasından çektiği suya bir de katran katıp kana kana içmiş oluyor sadece, başka bir şey değil.

    elhasıl eleştiri var, çirkef sıçratma var. belhanda artık eleştirilmiyor, adama çirkef sıçratılıyor. ayıptır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın