resim
Anthony Mbu Agogo Modeste
Takım:El Ahly
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Fransa
  • 460
    galatasaray taraftarının ve de özellikle galatasaray sözlük yazarlarının aklından çıkarmaması gereken iki konu var:

    1-biz ffp kıskacındayız ve iyi santrafor alma konusunda önceden harekete geçme imkanımız yok. süre ne kadar olursa olsun bizim harcama limitlerimizle istediğimiz santraforu tercih etme lüksümüz yok. bu nedenle son ana kadar bekleyip, kazıklanmadan en uygun ücrete bu transferi bitirmek zorundayız. modeste olayı hatta wagner love olayı da bu nedenle son raddeye kaldı.

    2-şu anda da elimizdeki miktar istediğimiz santraforu tut getir için yeterli değil. bonservisi elinde olan alan carvalho var bir de takımının kendisini bırakacağı söylenen balotelli. onun için beklemek zorundayız. alan’ın sözleşmesi 19 ocak’ta bitiyor. takımının bu tarihe kadar bir yıl uzatma opsiyonu var. uzatırsa zaten alan’ı unutalım. ancak çin kulübü uzatmak istemiyor çünkü yıllık 6 milyon euronun üzerinde ödüyor. uzatmıyor ama bize de bedava gelmesine gönülleri razı değil. onun için bekliyorlar, 19 ocak’a kadar ya uzatacaklar ya da serbest kalacak oyuncu.

    ayrıca bir de serdar aziz olayı var. bizim sıkışık durumumuzudan faydalanarak bonservissiz fenerbahçe’ye gitmek istiyor. zaten sezon ortasında ali koç’un adamı ile görüşmesinden anlaşılıyor ki kendisi fenerbahçeli ve bizi nasıl makasa alacağının hesabını yapıyor. bu tuzağa düşmememiz, bunun için de gerekirse bu adamın alacağını son gün de olsa yatırmamız gerekiyor. tabi ki mantıklı olan aldığımız bonservis ücretine elden çıkarmak ama bu arkadaş daha başından itibaren bize maksatlı gelmiş belliki. şimdi fenerbahçe de serdar da son ana kadar bekleyecekler gibi gözüküyor. (inşaallah ben yanılırım da serdar kendisini isteyen arap kulüplerine gider) bunların tuzağını boşa çokarmak için elimizin kuvvetli olması gerektiği ortada.

    son olarak eren derdiyok olayı var. eren derdiyok’un yedek santarafor olarak elde tutulması gerektiği kanaatindeyim. fatih hoca zor affeder biliyorum ama kulübün menfaatleri şu anda bunu gerektiriyor. satabileceğimiz ya da en azından ikinci yarıdaki ücretini ödeyecek bir kulüp bulamazsa sezon sonuna kadar ikinci santrafordan feragat edip eren ile devam etmemiz mantıklı gözüküyor. son bir alternatif olarak da demba ba hemen getirilir diğeri için son güne kadar beklenir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın