resim
Ianis Hagi
Takım:Rangers
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.82
Uyruk:Romanya
  • 406
    babasının steau bukreş'e'ya 21 real madrid'e 25 yaşında transfer olduğu unutuluyor. bence kendisi için başaltı bir takıma gitmek için en uygun zaman. teknik direktör fatih terim ve mevcut galatasaray yapısı kendisi için oldukça uygun bence. ki oğlunun kendisinden çok daha büyük yerlere geleceğine inanan ve bunu isteyen georghe hagi de efsanesi olduğu kulüpte 10 numara giymesinden gurur duyar bence.

    bu konudaki tek sıkıntı emre akbaba. kendisi emre akbaba ile hemen hemen aynı pozisyonlarda oynuyor. yönetimin kendisi için bir girişimde bulunmasını beklemiyorum bu nedenle.

    edit: hagi, sportorul studentesc'den steau'ya 1986'da transfer oldu. transfer olduğunda 2 sezondur romanya gol kralı oluyordu. dönemin steau'su hagi gelmeden bir ay önce avrupa şampiyon klüpler kupasını almıştı. hagi gelmeden hemen önce de süper kupa'yı aldılar. hagi'nin steau kariyeri boyunca bir yarı final bir finali var sanırım.

    öznel fikir açıklarken bunu vurgulamak önemli. mesela "bence" dönemin steau'sunun günümüz real madrid'iyle hiç alakası yok. steau derken, devlet destekli, ülkesinin en önemli oyuncularını alabilen, her sene şampiyon olan bir takımdan bahsediyoruz. ayrıca dönemin avrupa futbolu da günümüzdeki kadar küresel değil. her ülkede yabancı sınırlaması var mesela.

    tabii ki ianis hagi gelirse çuvallayabilir. ama uygun maliyetle riskli bir transfer değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın