resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5779
    sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala kendisi için 8 milyon euro net para ödedi dursun özbek yönetimi. bonuslarla beraber 9 milyon euro olmuş ödenen veya ödenecek rakam. büyük ihtimal o bonus verilmemiştir, satılırsa gelen paradan gönderilir. bu yüzden 9 milyon euro'nun aşağısına araplara satmak günahtır, kötülüktür. gomis, rodrigues transferlerini görünce korkmuyor değilim.

    belhanda'ya gelirsek, bu arkadaş kadar taraftarı ikiye bölen biri olmadı sanırım. kendisi olmadığında cidden rezil durumdayız ama kendisi olduğunda da takımı ileriye taşımaktan başka bir numarası olmadığını fark ediyoruzdur sanırım. 3.350 ve bonuslar alan adamın sadece yaptığı iş bu. daha fazlasını yapacak, yaptıracaksın. sonra çıkıp ben 10 numara değilim 8 numarayım artık demeyeceksin. topu ileriye taşımaktan başka numaran yok çünkü. he dersiniz ki belhanda olmayınca takım kazanamamış, rezil halde. onu teknik ekiplere soracağız, çünkü belhanda'nın alternatifi yok/tu. emre akbaba geldi, sağolsun o da hala sakat.

    yönetimi kötülemek istemiyorum ama gomis, rodrigues ve belhanda dahil bu adamlar bence daha fazla fiyatlara satılıyor ama o arada açıklanmayan rakamlar borçlu olduğumuz kişilere aktarılıyor veya oyuncuların senetli borçlarına gidiyor. araplara az fiyatla oyuncu satmanın başka açıklaması yok çünkü. böyle düşünmek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın