resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9323
    kendisini beğenmeyenlere abdürrahim albayrak müstehak, gerçekten. diğer takım taraftarlarına laf söylüyoruz ama objektif olamıyoruz bir türlü biz de, başarı bir kişinin değil bir ekibin işidir ama ünal aysal-fatih terim gerginliğini, terim-demirören toplantısını hepimiz hatırlıyoruz. bakın değerli renktaşlar ünal aysal, klüpte görev alan herkesin bir personel olduğunu vurgulamıştır ve sonuna kadar da haklıdır. personel olmadığını iddia eden varsa maaşsız şekilde çalışsın resmi olarak da kanıtlasın o zaman sözlerimi geri alırım.
    görüyoruz şimdiki yönetimi ve çaplarını. bakın iyi niyet güzel bir şeydir, mevcut yönetimin iyi niyetinden şüphem yok ama güçlü olmak ve güçlü söylevlerde bulunmak başka bir şeydir. ünal aysal sadece bu ülkede değil dünya genelinde bilinir ve oldukça geniş(!) bağlantıları olan güçlü bir adamdır, herkes titrerken twitter konusunda ve gezi hususunda verdiği demeçlere bakmanızı öneririm.
    tabii kendisinin de hataları oldu ama kendisi ile konuşmuş biri olarak söyleyebilirim ki adam inanılmaz zeki bir adam, 2 sene önce enerji sektörü ile ilgili söyledikleri bugün aynen yaşanıyor ve istifa etmeden önce söyledikleri de klüp içinde de türk futbolunda da yaşandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın