resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9322
    3 senedir şampiyon olamayan, mevcut sezonda 8. olmuş galatasaray'ımızın başkanlığına aday olmasına rağmen elini taşın altına koymamakla suçlanan başkan.

    stadın isim hakkından gelen para bitirilmis, loca gelirleri yenilmiş şekilde 400m$ net borç ile aldığı kulübü 375m$ ile bırakmasına rağmen galatasaray'ımızı batırdığı söylenen başkan.

    mevcut sezonda da görebileceğiniz gibi fatih terim'i takımın başına getirmekle kalmayan, hocanın istediği oyuncuları alan, takımın 3 forveti varken üstüne drogba'yı getiren başkan.

    4 sene üst üste şampiyonlar ligi gruplarına kalan, 4 senede 3 kere şampiyon olan ve kulüp kasasına en az 300m$(net başarı ücreti) para girmesine vesile olan takımı kuran başkan.

    sadece futbola değil basketbola da altın çağını yaşatan, yıllar sonra türkiye ligi şampiyonluğunu müzeye getiren başkan.

    her türlü kurum ve kuruluşun başındaki yöneticinin yapabileceği gibi hataları olan, ancak hatası faydasının zekatına eşit olan başkan.

    suyun öteki tarafına "canım,cicim" demek yerine "şike hükümlüsü" diye seslenen, "düdük asacaklar" gibi içi boş sözler yerine 17 haziran duruşuyla eylem nasıl yapılır gösteren, twitter türkiye'de yasaklanınca bunu korkmadan protesto eden ve cnn international'da canlı yayına bağlanabilcek vizyondaki başkan.

    fatih terim ile yolların ayrılması sürecinde kendisi kadar hocanın da suçlu olmasına rağmen, "ego" ile suçlanması trajikomik başkan.

    büyüksün başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın