• 7
    devre arası transfer doneminde yapilmamasi gereken. sezon sonunda artik belhanda mi, feghouli mi, maicon mu, mariano mu hepsi gonderilip yaz transferinde yerleri doldurulabilir ama devre arasinda ilk 11'inden 2-3 adam gondermek, hele hele sampiyonluga oynarken ve kadron eksikken cok sacma olay. ocak transferinde alinabilecek duzgun oyuncu sayisi da kisitliyken ustelik.

    rodrigues bana gore gitmesi gereken ilk isimdi, iyi de paraya gonderdik. serdar'dan da bonservis alabilirsek gelecek parayla 2 forvet alip, birisi kiralik ya da ikisi birden bile kiralik olabilir, transferi kapatacaksin kardesim. buradaki birinci oncelik sampiyonluk. revizyon yapilacaksa sezon sonu yapilmali. eldeki malzeme zaten eksik, eksigi ufak yamalarla kapatip asil ameliyati sezon sonu sampiyon olduktan sonra yapmak lazim. simdi zaten eksik kadron varken bi de ustune belhanda'nin yerine, onun yerine bunun yerine adam bulmaya calisirsak bu is olmaz. belhanda'nin gidecegini dusunmuyorum bu arada ben.

    su an galatasaray'da durum sunun gibi; kisin ortasinda derme catma bir evde kaliyorsun, evin cok net tadilata ihtiyaci var. catisi akiyor, dis cephe dokuluyor. asil tadilati yazin yapip, yaza kadar ufak gecici yamalarla kisi atlatmak yerine kisin ortasinda komple catiyi sokup yeni cati ariyosun, pencereleri sokup yeni pencere ararken kisin ortasinda dimdizlak ortada kaliyosun falan. ustelik yeni alacagin catinin da garantisi yok devre arasi transfer doneminde. hele bi yaz gelsin, bi sampiyon olalim, butun caticilara tek tek bakarsin gerekirse.

    (bkz: 2018 - 2019 sezonu ara transfer dönemi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın