resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5551
    ph değeri 7dir. bu yüzden kafa karıştırması normaldir.
    2018-2019 ara transfer döneminde satılması çok ama çok mantıksızdır. şu an belhanda'nın takımımız için önemi yadsınamaz. gitmesi durumunda hem alternatifini bulmak zor alternatif bulsak tutar mı tutmaz mı bilinmez hem de çok kişi unutuyor avrupa ligi kadromuza sadece 3 isim ekleme hakkımız var. serdar aziz'i gözden çıkardığımız için ilk isim marcao. takımın zaten herkesin bildiği gibi 2 tane forvete ihtiyacı var. yani belhanda'yı satarsak forvetlerden birini sokamayacağız bu listeye ki bu ayrı bir felaket. satılması için gerçekten çok uçuk bir fiyat gelmesi lazım 20 milyon euro civarı ki pek olası olmadığı hepimizin malumu.
    ben belhanda'nın ne haterıyım ne de fanıyım ki hayatta illa tek bir doğrunun olduğunu düşünmek saçma. hem bu başlıklarda hem farklı başlıklarda da bu konulara çokça değindim. objektif bakınca iki tarafında yeterince haklı noktası var.
    sevenler kötü özelliklerini sevmeyenler iyi özelliklerini görmüyor. saçma sapan bir durum var ortada. çünkü artık maalesef olay ego olayına döndü. belhanda kardeşimiz de sağ olsun her maç iki tarafa da yeterince malzeme veriyor. bu olayın bu kadar uzamasının sebebi budur. adam tamamen iyi ya da tamamen kötü olsa iki taraftan biri pes edecek ama bu olmayacak. çünkü belhanda böyle bir oyuncu. büyük takımlara gidememesinin sebebi de zaten bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın