resim
Emre Taşdemir
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 115
    nagatomo önümüzdeki 5-6 maç yok. sol bek ömer bayram'a kalacak. keseceği kötü ortada, auta atıcağı ilk şutta tribünler tarafından ıslıklanma potansiyeli olan ömer bayram. rotasyon için iyi oldu.

    emre taşdemir türkiye'de yetişmiş yerli oyuncu statüsünde. böyle oyuncuların hazır oynayanını kadroya katmak çok maliyetli oluyor. kontejan için de en önemli adam. kadronuza 24 tane türkiye'de yetişmiş oyuncu yazabiliyorsunuz. ama 15. yabancıyı yazamıyorsunuz.

    emre potansiyelli bir oyuncu. ancak ayağı çok kötü kırıldı ve iyileştikten sonraki rehabilitasyon süreci doğru ilerletilemedi. aziz behich'in performansı, yeni transfer umut meraş falan derken forma bulamadı pek.

    kendisi bonservissiz, sözleşmesi de 1.5 yıllık. kesinlikle alınabilir bir risk. bu sene adaptasyon, gelecek yıl performansı görülecek ve ona göre karar verilecek bu sözleşmeye göre. potansiyeline ulaşırsa iyi bir rotasyon oyuncusunu bedavadan kazanmış olacağız. potansiyeline ulaşamazsa sözleşmesi 1.5 yıllık. alacağı maaş da bizim takımın maaş bütçesinin içinde çok dişe dokunur bir miktar olmayacaktır.

    hayırlı olsun. kendisi artık galatasaray futbolcusudur. bize ise potansiyeline ulaşması için destek olmak düşer. emre potansiyeline ulaşırsa 3-5 yazar ben demiştim diye twit atar. onun dışında kimsenin eline bişey geçmez. bonservissiz alınan, cüzi maaşla alınan adama da ben demiştim yazsan nolur yazmasan bolur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın