resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1554
    belhanda'nın çöp olduğunu tartışmayı geçtim, hala emre akbaba'nın younes belhanda yerine oynayacağını zannedenler olması çok şaşırtıcı. atiba'nın yanında oynayan beşiktaş'ın 10 numarası oğuzhan özyakup ne kadar 10 numaraysa belhanda da öyle. geçen sezonun çoğunda da bu sezonun genelinde de ofansif bir 8 numara olarak oynadı ve bu rol için kendisini değil sağlıklı bir emre akbaba, kesebilecek bir oyuncu yok takımda ne yazık ki.

    ne yazık ki diyorum çünkü belhanda muhteşem bir 8 numara değil, hiçbir zaman olmadı ve büyük ihtimal olamayacak da. ancak, fatih hoca'nın temel oyun planı 4-1-4-1'deki 8 numaraya en yakın özelliklere sahip oyuncu. bu yüzden fatih hoca bile emre akbaba'yı belhanda ile birlikte oynatabileceğini söylemişti.

    ayrıca, beğenmeyenler hala var ama 4-4-2, 4-1-4-1, 4-3-3 hangi formasyon olursa olsun orta saha özellikli kanat oyuncusu için takımımızdaki en uygun oyuncu. beğenilmeyen belhanda iki rol için ilk seçenek, düşünün yani nasıl bir dar kadromuz var. belhanda gidebilir ama yerine kendisinden iyi top taşıyan bir orta saha alınmadığı sürece emre akbaba ve öndeki tüm oyuncular yüzde yüzünü verse bile yüksek verim alamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın