• 573
    malum tweet'te biraz abartmış, kötü bir şey yapmış ancak artık toplumun genel özelliği olan bir durumu da ortaya çıkartmış. ali ece normalde çok sevilen birisi, ben de severim, herkes hakkında iyi şeyler söylüyor hakkında. ama ortaya kötü bir şey çıkıyor, bir anda genel görüş "zaten abartılmıştı" "zaten lovren'i abartıyor" "taraftara oynuyor" "şımardı" oluyor.
    kendisi hiç de abartmamış, hiç de şımarmamıştır. tamam yazdığı cevap çok yanlış, kesinlikle hatalı ama bu "şımardığı için" değil. "ali ece çıldırdı" videosunda neyse şimdi de o bu adam. duygularını doruklarda yaşıyor, bu yüzden bazen gaza gelip çok ileri gidebiliyor.
    benim kendisi hakkında beğenmediğim tek özellik çok söz kesmesi. ama o durum da çok fazla bilgi aktarma derdi olduğu için yaşanıyor, ağzını her açtığında dolu şeyler söylüyor.
    lovren konusunda ise, abartmakta haklıdır. zamanında aurelien chedjou, semih kaya şimdi bazen maicon bazen ahmet çalık, eren vs. o kadar deli ediyor ki maç izlerken, insan ne derse az. ha derseniz ki yabancı ligde takım tutmak ne alaka, o farklı bir görüş, o tartışılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın