resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2031
    kendisini eleştirenler ve destekleyenler arasında genel olarak ilginç bir üslup farkı olduğunu gözlemlediğim başkanımız.

    kensine destek verenler daha naif bir tutum içinde. durum değerlendirmesi yapıyor, destekleme sebeplerini açıklıyorlar ve en önemlisi ''en iyi başkan'' vb. söylemlerle yüksekten uçmadan, hatalar da yaptığını kabul ederek başkana zaman tanınması gerektiğini savunuyorlar.

    kendisine karşı olanlar ise en azından benim karşıma çıkanlar, genel olarak aşırı agresif hatta ırkçı söylemlerde bulunuyorlar. içi tamamen boş bir ''nizipli'' kelimesi dolanıyor mesela ortada. ne alakaysa? tarihin en kötü başkanı falan deniyor hatta ki bu cümleyi inanarak kuran bir kişi bile olduğuna inanmıyor. transfer konusunda en kötü başkan olduğunu idda edeni de anlarım ama hak vermem çünkü bana göre komisyon yemediği, hile hurda çevirmediği sürece bu konuda en kötü olamaz keza bu konuda şüphe ettiğim eski başkanlar var.

    sonuç olarak ben şahsen kendisini dursun özbek'e de fikret orman'a da ali koç'a da tercih ederim.daha iyisi olabilir mi? kesinlikle. ancak kendisi de salya sümük saldırılacak bir başkan değildir bence .
App Store'dan indirin Google Play'den alın