• 3
    bizim kadrolar icinde zaten 2000 ve 2013 kadrolari parliyor. fenerbahce'nin ise benim en begendigim kadrosu 2005-2006 kadrosudur. savunmada biraz zaafiyetleri olsa da aurelio-appiah-alex-tuncay-anelka gibi oyuncularin etrafina macina gore mehmet yozgatli, selcuk sahin gibi bir iki turk daha ekleyerek ve kariyerinin en iyi yilini geciren nobre'den muthis verim alarak 81 puan yapmislardi. bildigim kadariyla fenerbahce'nin sikesiz bir sezonda* * son 20 yilda, daha geriye bakmadim ama buyuk ihtimalle 3 puanli sistemin tumunde, daha fazla puan toplamisligi yok. keza 90 gol atmislardi ki yillardir bu kadar gol atan bir takim da hatirlamiyorum.

    22 nisan 2006 fenerbahçe galatasaray maçı zihnimde cok tatsiz bir hatira olarak duruyor. 25 yila yakindir futbol izliyorum, cok maglubiyete tanik oldum, ama bu kadar ezildigimiz fenerbahce derbisi hatirlamiyorum.

    aradaki kalite farkina ragmen takimin ofansif gucu sayesinde diger takimlara karsi cok iyi bir istatistik yakalayip 2005-2006 sezonunu 83 puanla sampiyon bitirmistik.

    (bkz: hasan kabze)

    ek: kupa beyi bilgilendirdi, 96'da 84 puan yapmislar uc puanli sistemde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın