• 1
    modern zamanlar için konuşursak, istenirse gerçekten kaliteli takımların oluşturulabileceğini gösteren kadrolar.

    bir sıralama yapmak gerekirse,

    1. galatasaray (2000, öncesi-sonrası birkaç yıl da eklenebilir)
    2. galatasaray (2012-13)
    3. fenerbahçe (2008) / beşiktaş (2017-18)

    şeklinde olduğunu düşünüyorum izlediklerim içinde. buna belki şampiyon kulüpler kupasında yarı final oynadığımız dönemki kadroyu da yazanlar olabilir ama ben o döneme yetişemediğim için yorum yapamıyorum.

    2000 için diyecek bir şey yok. futbol tarihinin kült takımlarından biri olduğuna şüphe yok, bu klasmanın üstündedir aslında. bizim 2013'ü ikinciye yazma sebebim hem ligi alıp hem de cl'de çeyrek final oynaması ve real'e ecel terleri döktürmesi elbette. tam bir showtime kadrosuydu. acısı sonra çıktı tabii.

    hakkını verdiğim iki rakip kadrosu ise 08 fb ve 17-18 bjk. özellikle 2000'lerin ortasından itibaren 2010'lara gelen süreçteki can sıkıcı fb üstünlüğünün (kısmen) peak dönemiydi bence cl'de çeyrek final yaptıkları 2007-08 kadrosu. bu süreçte 2 tane çok değerli şampiyonluk çalmıştık.

    17-18 bjk ise cidden hiç küçümsenmeyecek bir iş yaptı cl gruplarında. ben de bir ara küçümsedim ama sonra oturup düşününce hayatımda ilk kez bir bjk kadrosunu bu denli beğendiğimi fark ettim. q7-babel-talisca-cenk cidden çok korkutucu bir dörtlüydü. ikisini postaladılar, diğer ikisi de gidiyor yakında.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın