• 123
    madem bu kadar hava ata ata kulüpleri kurtarıyoruz triplerine giriyorlar o zaman bu vadelenlendirme ve/veya yapılandırmaları faizsiz mevcut borç üzerinden yapsalar ya hani? faiz ile olduktan sonra zaten kulüpler istese bir şekilde yapabilirdi bunu.

    galatasaray'ımız için konuyu bir düşünelim. biz uefa ile anlaşmada dedik ki x borcumuz var ve ona göre de planlar yaptık, uefa kabul etti ve uyguluyoruz. şimdi bu yeniden yapılandırma ile faizlerden dolayı borç artıp borcumuz "x+y" olmayacak mı? uefa ile sıkıntı yaşamamıza neden olmaz mı bu?

    aylık ödeme rahatlasın diye genel borç artacak. ben bile geçenlerde kredi kartımın aylık ödemesini zor yapmaya başladım bunun içinse taksitli nakit avansla aylık ödememi rahatlattım fakat toplam borcum 400tl civarı arttı. kulüpler için de aynı olacak. ben bundan faydalanırken kimse ekstra devrim yapmadı bana özel.

    tabii ki faizli işlem yapılacaksa.(bu kulüplere değil de bankalara kazandırma projesi gibi geldi bana. bankalar faizle ekstra kazanacak)

    neyse, kısacası demem şu ki madem kulüplerin faydasına iş yapılıyor ve bunun reklamını yapıyorlar büyük devrim diye, o zaman faizsiz yapsınlar. örneğin; 1200 borç mu var mevcut bankaya(faizlerle birlikte) ve 12 taksit mi var? yani ayda 100 mü ödeniyor? sen bunu faiz eklemeden 1200/24-36-72 vb. gibi taksite bölmüyorsan neresi devrim bunun?

    ekleme: ana borç üzerinden daha düşük faizle vadelendirme/yapılandırma yapılırsa o zaman da kabulüm. ama benim ve benim gibilerin ve de diğer borcu olanların vergi, sgk, bağkur, gss ve kredi, kredi kartı borcuna da benzer bir güzellikler yapılsa ya hani?
App Store'dan indirin Google Play'den alın