• 120
    bu uygulamaya katılıp katılmama durumunu mustafa cengiz yönetimi genel kurula sormalı. bu yapılandırmaya karşı gelemezsiniz. bu kulüplerin şerh koymasıyla veya onaylamasıyla alakalı değil. isteyen kulübün içine gireceği bir regülasyon.

    şimdi, bu işin temel mantığı borçları düşük faizle uzun vadede yapılandırmak. aslında belli hesap kitap yapıldıktan sonra özel bankalar için dahi mantıklı bir iş olabilir. böyle bir para ortaya koyabiliyorsa paranın büyüklüğünden dolayı düşük faizde bile banka para kazanabilir. neyse konunun özü şu. kağıt üstünde mantıklı gelen bir hadise (bir de denetleme mekanizmasından bahsediliyor onu diğer paragrafta konuşalım) gibi gözükebilir. ancak ay sonuna kadar (ne yazık ki az zaman var) 2 farklı grup kurulup bu hadise bu 2 grubun sunumları üzerinden tartışılmalı. bu yönetimin değil galatasaray genel kurulun alacağı bir karar olmalı zira uzun vadeyi etkileyecek bir şey.

    şu denetleme mevzusu benim çıldırdığım durum. bu kurallar dün de vardı. bu kurallar işe yaramadığı için yenilenmiyorlar. uygulamadıkları için yeniliyormuş taklidi yapıyorlar. sen alt liglerdeki takımlara istediğin cezayı ver, 4 büyüklere gelince görmezden gel idare et. bu aptal sistem illaki bir yerde patlayacaktı, patladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın