resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2646
    galatasaray gibi büyük futbol kulüplerinin göz boyamalık performanslara, menajerlere veya bunun gibi plansız programsız hareketlere tahammulünün olmaması gerektiğinin birinci ispatı olan futbolcudur.

    kendisi belki yetenekli bir oyuncuydu -tabii ki süper lig seviyesinde değil- fakat bir şekilde 3-5 maçlık iyi performanslarıyla galatasaray'da buldu kendisini. bizim formamızın ağırlığını doğal olarak kaldıramadı ve o yetenek dediğimiz şeye ihanet ederek burada kalıp yatmayı tercih etti, kendisi eğer 3 sezon önce bonservisimi verin gideyim deseydi belki galatasaray taraftarının hiçbiri kendisine düşman kesilmeyecekti. bu saatten sonra 3.lig takımlarına karşı bile ayakta kalması zor çünkü hem yaşı ilerledi, hem de 2 senedir futbol oynamıyor.

    esas meseleye gelirsek kendisinin transferi bizim için çok önemli bir ders olmalıdır. bizim için biraz acı bir tecrübe oldu fakat türkiye'de parlayan bu tarz oyuncuları almak istersek eğer böyle sözleşmeleri vermememiz gerektiğini öğrendik. bunun haricinde bir bu tarz yerli bir oyuncu transfer etmeden önce kendisinin her şeyden önce karakterini araştırmamız gerektiğini de öğrenmiş olmalıyız, bir scout ekibinin sadece yeteneklerle değil kişilerin karakterleriylede ilgisi olmalıdır ki bu tarz adamlar kulübümüzün kapısından girmesinler ve galatasaray'a zarar veremesinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın