resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 414
    başarısızdır.

    galatasaray gibi tarihi transfer başarılarıyla dolu bir kulübe(!) bir transfer döneminde 43 milyon euro bonservis verip şampiyonluk getirdiği için başarısızdır.

    kendisinden önce galatasaray efsane scout transferleri yapar, 3'e adam alıp 10'a satardı. sen naptın cenk ergün?

    bu kulüp amrabat'a 8 bonservis, selçuk ve burak'a 34 yaşlarına kadar 3.5 milyon euro garanti para taahhüt etmiş kulüp. sen gidip 28 yaşındaki feghouliye senede 4.6 verdin ya sana yazıklar olsun cenk ergün.

    sen gittin tr liginin en çok gol atan yabancı oyuncusuna 4.8 maaş bağladın ya sana ne diyelim artık???

    7.5'a aldığın ndiaye 16'ya satıldı ama işte bu başarı mı cenk allah aşkına?? biz zaten her sene böyle satışlar yapıyorduk, bunun neresi başarısı???

    2.5 bonservis verdiğin gomis de 6'ya satıldı ama cık bunu da beğenmedik cenk.

    türk futbol tarihinin en şerefli, en vizyoner başkanıyla çalışmana rağmen bunlar oldu hem de ama suçun büyüğü sende.

    neden sende biliyor musun? çünkü fatih terim seni istemedi ve biz aklı başında fikri hür vicdanı hür büyüüük galatasaray taraftarları olarak inanırız ki fatih terim yapıyorsa vardır bir bildiği.
    o yüzden haksızsın cenk.

    takımın 6 aydır santroforu yok ve imparatorun müthiş iş bitiriciliğiyle 2 stoperinden biri kapı dışarı edildi, itibarsızlaştırıldı, yardımcı teknik direktörü stoperlik yapılıyor antremanlarda ama olsun, sen haksızsın.

    neden biliyor musun? çünkü bizim dünyamızda grilere yer yok. birler ve sıfırlarla çalışırız biz. o yüzden rezil adamın tekisin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın