resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 406
    kendisiyle ilgili yorum yapılırken atlanmaması gereken bâzı hususlar var; öyle ya da böyle yurt dışı bağlantılarının olması, kulüp ve menajer bağlantılarının olması, dört tâne yabancı dil bilmesi falan gibi. bu tip nitelikler de iş bitirme anlamında bir kulübün elini ciddi şekilde rahatlatıyor. daha geçen sezonun yaz transfer döneminde* bu adam için ''yerli monchi'' yakıştırması yapanlar vardı; ne ara çöp muamelesi yapmaya geldi iş?

    hep söyledim, yine söylüyorum... yeterliliği, donanımı, futbol bilgisi falan belki tartışılabilir; o konuda kendisi ile ilgili sanırım hiçbirimizin elinde yeterli bir veri yok, adamla tanışıklığımız falan da yok. ama, şunu biliyorum, geçtiğimiz yaz* cenk ergün hâlâ bir şekilde görevde olsaydı, koca ilk yarıyı santraforsuz geçirmezdik ve transferin son günlerinde iyi kötü bir santrafor bulunurdu kirâlanacak; bundan neredeyse eminim. hoca tarafından istenmeyip gönderilen bu arkadaşın yerine vasfının ne olduğunu çok merak ettiğim şükrü hanedar'ın yine bizzat hoca tarafından getirildiğini de hatırlatayım ki kendisi hakkında ezbere eleştiri yapan arkadaşların bir kıyas imkânı da olsun.

    ayrıca, ''o paralara dedem de transfer yapar'' demek kolay, iki dakikanı almıyor bunu yazmak; ama dedenin dünyanın dört bir yanından kulüplerle ve oyuncu menajerleriyle nasıl iletişim kurulup da bir transfer sürecinin nasıl yürütüleceğine ilişkin bir fikrinin olduğunu sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın